avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadrul legal de acces Transformator E-on
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadrul legal de acces Transformator E-on

Buna ziua, dorim un cadru legal de a avea acces la un transformator de joasa tensiune E-on, ce se afla in curtea unei persoane intrucat aceasta ne restrictioneaza accesul spunand ca este proprietatea ei.
Totodata am dori sa stim si ce masuri putem lua (scutiri impozit intravilan/extravilan, etc.), la cine putem apela(E-on, Politie). Mentionam ca suntem UAT.
Va multumim

Alte discuții în legătură

Diferenta intre intravilan pasune si intravilan curti constructii mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns,am inceput transformarea unui teren extravilan pasune in intravilan pentru contructii civile.Am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)
Cumparare terenuri in extravilan + intravilan/casa vlad-rusu vlad-rusu Buna ziua, Am citit cateva dintre postarile care sunt pe acelasi subiect si am gasit cateva informatii complete si foarte folositoare. Totusi mai am cateva ... (vezi toată discuția)