avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Consultanță Legală – Cont șters fără motiv pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Consultanță Legală – Cont șters fără motiv pe un site de anunțuri gratuite

Dragă comunitate,

Vă scriu pentru a solicita sfatul dumneavoastră într-o situație pe care o întâmpin în legătură cu o platforma cu anunturi gratuite. Recent, contul meu suferea: anumite anunturi au fost aprobate, altele nu. Am inceput sa intampin aceste probleme, dupa ce am inceput sa public anunturi imobiliare. L-eam scris depsre problemele intampinate si la 8 zile de la intrebare azi am constatat ca(desi ieri inca functiona) contul meu a fost șters fără o notificare prealabilă sau explicație, iar toate anunțurile mele - unele imobiliare, care erau în proces de aprobare-, inclusiv cele active, nu mai sunt disponibile.

Aș dori să știu care sunt pașii recomandați în această situație.Am cerut detalii suplimentare de la platformă. În cazul în care nu primesc (ceci de 8 zile nu am primit deloc) un răspuns satisfăcător, ce alte opțiuni am ?

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul și expertiza dumneavoastră. Aștept cu interes răspunsurile.

Cu stimă,
Barna
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: barna.kiss@swicon.com , utilizator 14:46, 11 Aprilie 2025
Dacă aveți un cont gratuit, nu e nimic de făcut. Dacă aveți cont plătit (abonament), invocați clauzele contractuale
Ma gandeam, ca dupa 30 de zile -tot fara raspsuns- sa ma duc la Protectia Consumatorului cu plangere de concurenta neloiala, deoarece anunturile publicate de ei raman pe site.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă puteți duce, e dreptul dvs. Însă reiau: câtă vreme nu e un cont plătit, dvs nu aveți calitatea de consumator. Și nici atunci nu este întotdeauna.
Multumesc frumos pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Defaimare societate comerciala pe o retea de socializare EvaCsabi EvaCsabi Detinem un complex despre care o clienta nemultumita a trimis spre publicare un articol defaimator, incitator si revoltator dar si mincinos , la o pagina ... (vezi toată discuția)
În 2024 pe 7 iunie prin intermediul fb am aplicat la un job la o fabrică de masini de spălat ... Alexuțan Alexuțan Bună Seara si bine v-am gasit. În 2024 pe 7 iunie prin intermediul FB am aplicat la un job la o fabrică de masini de spălat cu ajutorul unui anunț ... (vezi toată discuția)