avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, legat de asigurările facultative de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, legat de asigurările facultative de locuință, ...

Bună ziua, legat de asigurările facultative de locuință, dețin un apartament intru-un bloc încadrat de PS2 în urgență 2 de risc seismic. Sunt în proces de vânzare al acestui apartament, se va vinde printr-un credit la Libra bank. Aceștia obligă cumpărătorul la emiterea unei polițe de asigurare pe toată perioada creditului, adică pe 15 ani. Asiguratorul mi- a comunicat, ca cf Legii, se poate asigura pe maxim 12 ani. Puteți să îmi spuneți care este legea care prevede acest lucru?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Buna seara! părinții mei poseda un apartament într-un imobil ... RM RM Buna seara! Părinții mei poseda un apartament într-un imobil încadrat la categoria 2 risc seismic. Dorim sa asiguram apartamentul si nu reușesc sa găsesc ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar - viciu ascuns c_andrei25 c_andrei25 Buna ziua In luna iulie 2011, am cumparat printr-un credit Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care am descoperit dovezi ca este cu risc seismic, ... (vezi toată discuția)