Buna ziua
In luna iulie 2011, am cumparat printr-un credit Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care am descoperit dovezi ca este cu risc seismic, incadrat in Categoria de urgenta U1(evaluat in 1995).
Nu am fost informat de acest viciu, nici de banca(care a evaluat apartamentul cu un evaluator de-al lor), nici de propietar.
Vreau, daca tot platesc 30 ani,, sa schimb apartamentul cu unul care nu este intr-un bloc cu risc seismic, si sa-mi recuperez si banii pierduti.
La cine ar trebui sa apelez, in continuare? (la expertii bancii, la OPC, la FNGCIMM, la un avocat?)
Ca sa puteti "schimba" apartamentul cu unul care nu este intr-un bloc cu risc seismic si sa va recuperati banii platiti vanzatorului, va trebui sa obtineti in instanta anularea contractului de vanzare-cumparare.
Asadar, va trebui sa apelati la un avocat.
pai acolo in Braila o sa gasiti un avocat care sa va reprezinte si va interesati si dvs ce si cum ... Ca specializare .... sa fie un avocat bun, eu sunt putin reticenta la chestiunea asta cu specializarile. si o lista nu o sa va ajute. puteti accesa site-ul baroului, dar cel mai bine este sa va interesati prin cunoscuti si sa aflati ce reputatie au sau sa consultati mai multi si sa vedeti cine va castiga increderea.