avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala (circulatie) Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala (circulatie) Germania

Buna ziua, va rog am o intrebare, am o amenda penala (de circulatie - parcare) luata in Germania acum 1 an, am inteles ca se plateste la Trezoreria unde ai domiciliul. Se poate plati prin internetbanking aceasta amenda? Pot trimite confirmarea electronica prin e-mail la Tribunalul unde este dosarul deschis? Este luata in considerare confirmarea electronica a platii? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
TraianVictor, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis anulat!bună ziua am și eu o problemă cat mai delicată,tocmai încerc ... Alin9308 Alin9308 Bună ziua am și eu o problemă cat mai delicată,tocmai încerc să explic cat mai bine posibil cum îmi pot rezolva problema. Deci în urma cu 3 ani am ... (vezi toată discuția)
Dovada amenda judecatorie? cristicris cristicris Buna seara, Ma puteti ajuta ,va rog? 1. Se poate plati o amenda penala prin transfer bancar? 2. Daca platesc amenda penala prin transfer bancar si o ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)