avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneti daca un adm de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneti daca un adm de patrimoniu (scoala) ...

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneti daca un adm de patrimoniu (scoala) cu 1/2 norma (4 ore) trebuie sa indeplineasca TOATE atributiile dintr-o fisa a postului de adm ( cel mai probabil culeasa de pe net).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 10 Aprilie 2025
Depinde de angajatorul care intocmeste fisa postului ..in mod normal, atributiile se raporteaza si la durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului monalisa2010 monalisa2010 In fisa postului imi pot fii incredintate 50% activitati din domeniul patrimoniului si 50 % din domeniul starii civile.Imi spuneti si legea,va rog? (vezi toată discuția)
Dreptul muncii -modificare fisa postului atributii suplimentare in fisa postului buna ziua, daca un salariat ... veronicam veronicam atributii suplimentare in fisa postului Buna ziua, daca un salariat prin atributiile din fisa de post nu-si justifica timpul de 8 ore pe zi si se dar se ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in invatamant Allegria Allegria Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti daca in situatia in care intr-o scoala o secretara intra in concediu medical , secretara sef poate avea, prin cumul doua ... (vezi toată discuția)