avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre obtinere ajutor de deces pentru pensionar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre obtinere ajutor de deces pentru pensionar decedat. Dupa ...

Despre obtinere ajutor de deces pentru pensionar decedat.
Dupa cum cred eu , problema are 2 faze : a. depunere de acte ; b,incasare ajutor
-se poate ca o persoana sa depuna actele si beneficiar sa fie alta persoana , prin virament in contul curent ?
-numele din cerere trebuie sa fie identic cu numele de cont curent unde se va face plata ?
-in privinda depunerii de acte , exista vreo constringere pentru cel ce depune actele ? ce insemna "oricare persoană care face această dovadă de cheltueli"
-trebuie ca numele la cel ce depune actele sa fie identic cu numele din factura de justificare cheltueli ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
laura1016, utilizator
Cel mai recent răspuns: laura1016 , utilizator 13:34, 13 Aprilie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Am citit acolo , si nu am gasit ce ma intereseaza . Toate documentele justificative , sint pe numele sotiei mele . Cine trebuie sa faca cererea ?
Trebuie procură specială prin care acea persoana este mandatată să depună documentele .
Sotia

laura1016 a scris:

Am citit acolo , si nu am gasit ce ma intereseaza . Toate documentele justificative , sint pe numele sotiei mele . Cine trebuie sa faca cererea ?

Si trebuie procura speciala doar pentru ca sa se accepte depunerea de acte ?

Alte discuții în legătură

Intrebari la inceput de drum florinat florinat Buna ziua, Am o firma infiintata recent si am nevoie de ajutor in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care retrag banii din contul societatii si ii aduc ... (vezi toată discuția)
Suport juridic - transfer pensie de la o banca la alta ContSters407253 ContSters407253 mama are proprire pe cardul de pensie cardul este blocat in fiecare luna se face propirea ,apoi merge la banca pentru a scoate restul mama doreste sa ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Maganu Geta Maganu Geta Cum se completeaza? Ce trebuie scris? Ce operatiuni trebuie trecute aici? Trebuie trecuta si factura si val. nirului sau doar val. facturii si ... (vezi toată discuția)