avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am contract de vânzare-cumparare cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am contract de vânzare-cumparare cu uzufruct viager, iar ...

Buna ziua. Am contract de vânzare-cumparare cu uzufruct viager,iar uzufructul a decedat acum doi ani. Nu am apucat să-l scot dinCF,iar acum am primit un plic de la executur că are o datorie din 2007 Specific că eu am făcut actul de vânzare în 2022 iar uzufructul din păcate a decedat după 10 zile Întrebare: Eu că nud proprietar ce pot plati?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:06, 11 Aprilie 2025
Nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)
În cazul unui contract de vânzare-cumpărare, în care cumpărătorii ... Benzforeverr Benzforeverr [n cazul unui contract de vânzare-cumpărare, în care cumpărătorii sunt reprezentați de trei persoane aflate în grad de rudenie de gradul I pe linie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)