avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuiala cu combustibilul, cu repararea auto , ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuiala cu combustibilul, cu repararea auto , asigurare le deduc 50% sau 100%?

Am un II cu obiect de activitate comert cu fructe legume in magazine specializate si piete. Am achizitionat pe II o autoutilitara. Cheltuiala cu combustibilul, cu repararea auto , asigurare le deduc in proportie de 50% sau 100%? Mentionez ca nu fac foi de parcurs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pot să deduc 50% din cheltuielile cu mașina personală, fără a face foi de parcurs, dacă o trec pe pfa prin contract de comodat? Loed Loed Buna. Pot sa deduc 50% din cheltuielile cu masina personala daca o trec pe PFA prin contract de comodat, dar fara foi de parcurs? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile transport cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Sunt titular de intrepr.indiv. (nu am angajati) si am contract de comodat pt.auto proprietate personala; asa cum mi s-a spus de la Adm.financiara, ... (vezi toată discuția)