Am luat un produs de la o farmacie. Și am constatat când l am desfăcut ca e gol. Efectiv e folosit, e plin de fire de păr.
Am mers după câteva ore înapoi pentru că am mai avut de rezolvat ceva și nu am avut timp. Am mers, e alt schimb pentru că e non stop.
Am explicat situația și a zis sa merg luni dimineața și se rezolva amiabil...
Eu sper să se rezolve... Problema e că nu am primit bon fiscal. Am primit doar chitanța de la POS cum plătit cu cardul.
În caz de ceva, ajuta la ceva chitanța aceea ? Sau nu ? Știu ca bonul fiscal e baza la reclamatii și chestii de genul... Dar dacă nu l am primit... De obicei îl primeam deodată cu chitanța de la POS dar acum doar chitanța aia mi a dat-o.
I au în considerare cei de la ANPC chitanțele de la POS ? Sau doar bonurile fiscale?
Pot solicita bonul fiscal după câteva ore? Adică dacă nu l am primit... Știu ca e ciudat dar ...
Produsul a fost aproape 263 lei ( preț întreg), și cu reducere 237 lei. Deci nu o suma mica...
În caz că nu rezolvați problemă puteți să faceți plângere ( politie sau parchet)
Decât nimic este foarte bună și chitanta de card( aveți și in aplicație plata făcută cu cardul)
Puteți să precizati în plangere și lipsa bonului fiscal. ( evaziune fiscală și produse care nu pot fi comercializate)
Frauda la card....
silviana26
Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)