avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preiau de la cineva o cafenea care funcționează
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preiau de la cineva o cafenea care funcționează

Preiau de la cineva o cafenea care funcționează, voi deschide o Întreprindere Individuală. Puteți să-mi spuneți dacă autorizațiile actuale rămân valabile sau trebuie refăcute? Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:38, 13 Aprilie 2025
După înființarea firmei va veți obține și autorizațiile pe firma dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aş vrea să cumpăr o cafenea ce funcționează de circa 3 ani. Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! Apelez la dumneavoastră în speranța de a mă putea ajuta. Aş vrea să cumpăr o cafenea ce funcționează de circa 3 ani. Proprietarul cere ... (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o cafenea si sa adaug la fima coduri caen Anidac Anidac Buna ziua, Am o firma care are domeniu de activitate consultanta financiara, vreau sa deschid o cafenea si sa adaug cod caen 5630,4711,4724. Pot face asta ... (vezi toată discuția)