avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea care nu are imobilizari este obligata sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea care nu are imobilizari este obligata sa depuna SAF-T Active ?

Buna ziua, o societate care nu are imobilizari este obligata sa depuna SAF-T Active? Am depus si primesc recipisa cu eroare regula: R_SECT_MIS: Declaratia are urmatoarele sectiuni lipsa: Asset".
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Eroare d406 sustreanu sustreanu Firmele care nu au activitate depun SAF-T? Am incercat sa fac pentru test o declaratie si imi da o eroare: F: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)
D112 pentru srl-d elyababau elyababau Am depus D112 si am primit in recipisa urmatoarea \\"eroare regula: S122.2: Tipul de asigurati din sectiunea E3 nu corespunde cu tipurile de asigurati ... (vezi toată discuția)