avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare D406
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare D406

Firmele care nu au activitate depun SAF-T? Am incercat sa fac pentru test o declaratie si imi da o eroare:
F: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1)
eroare structura: elementul 'Transaction' ar fi trebuit sa apara de minimum 1 ori, dar apare efectiv de 0 ori
Cel mai recent răspuns: GeorgeP22 , utilizator 11:24, 5 Decembrie 2024
Din ce am testat, rezultă că, în perioada de raportare SAF-T, (ex.: trimestrială), în Registrul Jurnal nu se regăsește nicio înregistrare, motivul fiind lipsa activității. Ca să poată fi validat și semnat formularul pdf D406, în Registrul Jurnal, se pot introduce două înregistări contabile (ex.: 6xxx=5xxx), cu valoarea de 0,01 lei și storno -0,01 lei, valoarea totală 0 lei, în perioada cuprinsă în intervalul, la care se face referire în D406.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere declaratia 305 Costinel Burca Costinel Burca La o firma platitoare de TVA lunar, decontul 301 pentru luna februarie a fost validat cu erori, erorile provenind din lipsa sumelor din prima coloana, adica ... (vezi toată discuția)
Calcul tva in euro cristian_conea cristian_conea 1. Pt.o factura de 75 euro, TVA-ul este 14,25 euro si totalul cu TVA 89,25 euro. Se poate face rotunjirea pe factura (TVA 14 si total 89)? Sau ramane cu 2 ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata PopCristi PopCristi Buna ziua, Imi puteti spune pentru o firma nou infiintata ce ar trebuie sa am? Si ce inregistari contabile trebuie facute la inceput? Firma are ca si obiect ... (vezi toată discuția)