avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt în Vietnam, urmează sa ma căsătoresc aici ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt în Vietnam, urmează sa ma căsătoresc aici ...

Bună-ziua ma numesc Gheorghe horatiu sat an viecnam urmează sa ma căsătoresc aici am văzut multe comentarii ca sat probeme dacă soția va rămâne pe numele meu nu pote sa obțină viza de ședere an romania dacă pasaportu ei este pe numele de fată ce ma fatuiti sa fc sa nu am probeme an romania va mutumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ce viza pot obtine mai usor pentru a imi aduce sotia de origine filipine in romania? Adrian0316 Adrian0316 Buna ziua Sunt cetatean roman casatorit cu o cetateana filipineza din 2013, in Filipine, pana in momentul de fata ea nu a fost in Romania si acum dorim sa ne ... (vezi toată discuția)
Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)
Viza reintregire familie, sotia are pasaport cu numele initial nu cu numele schimbat dupa casatorie. ovidlaur ovidlaur Buna ziua Doresc sa stiu daca sotia mea din Filipine poate obtine viza pentru reintregirea familiei, avand pasaportul cu numele de fata si nu cu numele nou de ... (vezi toată discuția)