avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fratele meu are o fetita de 3 ani, e despărțit de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fratele meu are o fetita de 3 ani, e despărțit de fosta concubina de 1 an ...

Bună ziua va rog dacă se poate o îndrumare ...fratele meu are o fetita de 3 ani ...despărțit de fosta concubina de 1 an ,din cauza infidelități ei, Ea și actualul ei concubin nu vor sa dea voie fetitei sa vina la tatăl ei și la bunici paterni doar cand lor le convine (adică cum au ei chef ) plus ca încearcă foarte mult sa provoace scandaluri sub diferite forme și aduce multe înjuri la adresa familiei părinți frați surori copii ei nu tine cont ..în special ea cauta scandaluri
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:34, 14 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa facă demersuri în.instanta pt stabilească un,,drept de vizita,"autoritate părintească etc.Aceste probleme tb reglementate.Daca vrea sa nu se înstrăineze de copil trebuie sa lupte,sa chelttuie etc.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul poate duce fetita in vizita la parintii lui fara acordul mamei? alina.livia alina.livia Traim in concubinaj din 2006 in apartamentul meu, proprietate personala. Din relatia noastra a rezultat o feita, acum in varsta de aproape 5 ani. In vara ... (vezi toată discuția)
Mostenire koreh silvia koreh silvia BUna ziua!Am o intrebare impreuna cu fostul prieten avem o fetita de 5 luni,a recunoscut-o si ii poarta numele,ea are dreptul la averea care o are familia ... (vezi toată discuția)
Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de zile, acum 11 ani Kovacs Mihaela Andreea Kovacs Mihaela Andreea Buna seara am si o poveste lunga fostul meu concubin si socru meu mia luat fetita de la 40 de zile si ma trimis cu sora lui departe de copil sa lucrez a trecut ... (vezi toată discuția)