avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de zile, acum 11 ani

Buna seara am si o poveste lunga fostul meu concubin si socru meu mia luat fetita de la 40 de zile si ma trimis cu sora lui departe de copil sa lucrez a trecut copilul la tata pe socrul meu deabia pot sa o vad in casa lor atata nu am avut voie sa o iau cu mine dupa 11 ani o zi miam luat fetita cu mine la parintii mei eu mai am o fetita de aproape 9 anisori,fostul meu concubin e in puscarie pentru proxenetism cu minore nu stiu ce sa fac copilul meu ma injura vb urat tare ba vr cu mn plange ba ma uraste cineva o.preseaza o invata o sperie ca imi scrie pe conturile ei ori ea ori ei ca nu vrea la mine ce pot face sunt disperata vr ca fetita mea sa aibe o educatie buna sa ia note bune sa fie pe un drum bun in viata va rog sa ma ajutati bunici nu se ocupa de ea bunica e bolnava deabia merge bunicul bea plus unchi fetei unu intra altu iese din puscarie si se drogheaza toti cred va rog ce pot face nu vr sa mi pun in cap ca sunt multi nam aparare daca fac ceva ma ameninta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 30 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati gresit ca ati tolerat situatia asta 11 ani, gresit fata de copil, l-ati lasat sa creasca in mediul ala si acum nu va convin rezultatele.
Ce aveti de facut e sa contestati recunoasterea paternitatii pt ca nu corespunde adevarului, dar sa aveti in vedere ca tatal biologic poate recunoaste copilul oricand.
In conditiile actuale, cereti sa se stabileasca locuinta la dvs si tatal din acte sa plateasca pensie.
E destul de complicata situatia , daca copilul nu vrea la dvs, procesele astea sunt degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama minora si tata major tincaflavius909 tincaflavius909 Buna ziua ! Se da urmatoarea situatie : Un cuplu (el 23 si ea 17ani) au o fetita de 2 luni. Mama minora sta la parintii ei cu fetita. In cazul in care parintii ... (vezi toată discuția)
Bunicii - vizitarea minorului Gia2013 Gia2013 Buna seara..sotul meu a murit in urma cu 3 luni.bunica a cautato de max 3 ori iar in urma unor neintelegeri nu am mai lasato sa o vada...acum a mers la ea la ... (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)