Bună seara mă poate lămuri cineva cu niște întrebări ….as dori sa redeschid un nou proces cu tatăl fetiței ! Țin să menționez ca am divorțat in decembrie 2023 , din. Cauza ca era foarte agresiv mă bătea zilnic chiar și cu fetița de fata care in prezent minora are 4 anișori !! Doresc sa redeschid un nou proces in care vreau sa iau fata de la el instanța a decis ca să avem custodie comun ca și domiciliul stabilit la el ! Cum as putea proceda in situația de față ? În instanță m-am dus cu dovezi grele ca bunicul îi dă fetei alcoo să bea ca am fost bătută de nenumărate ori de el față de copilă , ca fetița e murdară și conduce este exclusă la volanul mașini , ce aș putea face să îmi câștig fetița țin să menționez ca m-am dus în instanță cu toate dovezile , și el nu a depus nimic ca nu avea ce ca mereu mâine văzut de căsnicia mea !! Doar ca pentru instanță aceste nu au relevanță ! Vă rog ajutați-mă cu un sfat !
Mergeți la un avocat,prezentați sentința prin care a fost stabilit domiciliul la tata,explicați situația pe larg etc.Nu avem cum sa va sfătuim fără sa cunoastem mai multe amanunte,în mod normal domiciliul se stabilește la mama.
Custodie
gyongyi1994
Buna seara. Sunt mama une fetițe de 2 ani si 5 luni. In urma cu 6 luni mam despărțit de tatal ei din cauza certurilor. Fetiță a rămas la el fara acordul ... (vezi toată discuția)