avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna seara. Sunt mama une fetițe de 2 ani si 5 luni. In urma cu 6 luni mam despărțit de tatal ei din cauza certurilor. Fetiță a rămas la el fara acordul meu si acuma ne judecam pentru custodia fetiței. Eu am momentan o relație de concubinaj si am rămas însărcinată. As dorii sa stiu daca sarcina îmi va afecta procesul? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:09, 24 Aprilie 2017
Sarcina nu afecteaza procesul dupa parerea mea.
Buna ziua,
Nu au nicio legatura cele doua evenimente din viata dumneavoastra si nu se influenteaza reciproc.
Mulțumesc frumos pentru raspuns
Sarcina nu vă afectează procesul, dar domiciliul fetiţei la el DA. Până se termină procesul, trece poate anul şi domnul va demonstra că aţi abandonat fetiţa.
Vă sfătuiesc să cereţi urgent, prin Ordonanţă preşedinţială, domiciliul fetiţei la dvs ., dacă doriţi acest lucru, dacă doriţi ca fetiţa să rămână în continuare la tata, puteţi sta liniştită, oricum, se va stabili autoritate părintească comună, dvs. , dacă cereţi în instanţă, veţi avea un program de relaţii cu fetiţa dvs. şi va trebui să-i plătiţi pensie de intreţinere în cuantum de 16.66% din venitul dvs. net realizat.
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
Martonze, utilizator
Problema este in felul următor....tatăl fetiței susține ca am părăsit fetiță pentru alt bărbat dar nu este adevărat. Dar problema este ca de 6luni fetiță este la el si nu vrea sa m-il dea nici pentru o ora...când merg sa o vizitez mereu ne certam si am ajuns la un punct in care a dat în mine de fata cu bunica mea ai o aveam si pe aia mica in brațe. Am depus plângere la politie am fost si la medico legal unde mi sa eliberat o adeverință de 1-2 zile îngrijiri medicale. Cat la % am sa o câștig in proces de a o câștiga pe aia mica? Am adus si dovezi ca ma înșela de 2 ani de zile cu o persoana cu care si in prezent are o relație.

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)