avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna seara. Sunt mama une fetițe de 2 ani si 5 luni. In urma cu 6 luni mam despărțit de tatal ei din cauza certurilor. Fetiță a rămas la el fara acordul meu si acuma ne judecam pentru custodia fetiței. Eu am momentan o relație de concubinaj si am rămas însărcinată. As dorii sa stiu daca sarcina îmi va afecta procesul? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:09, 24 Aprilie 2017
Maine se termiana procesul pentru ordonanță prezidențiala in care am cerut domiciliul fetei la mine si urmează ordonanta judiciara pentru custodia definitiva. Ce ar trebui sa fac mai exact sa o câștig?? Am fost sa o vizite fetiță si am găsito intro stare murdara ,neîngrijită nesupravegheata.. Era acasa singura cu tatăl ei unde ea era singura in curte unde dețin si un câine mare si el dormea in casa...am făcut poze la cum arata fetiță dar numai puteam să depun la dosar pentru ca mâine se termina procesul
Nu-i bai dacă mâine se termină procesul, dimineaţa, când mergeţi la judecătorie, depuneţi pozele acelea la dosar - faceţi 2 exemplare, ca să i le daţi şi lui, aşa e regula.
Dovezile că vă înşela nu sunt utile cauzei decât în măsura în care o legaţi de alungarea dvs. din domiciliul conjugal, adică să susţineţi că el v-a determinat să plecaţi, dar vi-a interzis să luaţi fetiţa, sub ameninţare.
Şansele depind de judecător.
Va mulțumesc pentru raspuns
Faptul ca am o relație de concubinaj îmi va afecta procesul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal că vă afectează la proces faptul că sunteți cu alt bărbat, în timp ce-l acuzați pe el că "vă înșeală", dar și dvs îl înșelați pe el, și deja sunteți gravidă de alt bărbat.

Nu înțeleg de ce amestecați viața personală a lui și a dvs cu procesul`!!
Procesul trebuie să se axeze pe interesul minorului, nu pe viețile personale ale părinților.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)