avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama minora si tata major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama minora si tata major

Buna ziua ! Se da urmatoarea situatie : Un cuplu (el 23 si ea 17ani) au o fetita de 2 luni. Mama minora sta la parintii ei cu fetita. In cazul in care parintii fetei isi dau acordul cei doi se pot muta impreuna? Si acest acord ar fi bine sa fie dat in fata unui notar public? Fetita este pe numele tatalui,dat find ca tatal a recunoscut paternitatea. Intrebarea mea este urmatoarea: Tatal poate interzice parintilor fetei sa mai vada micuta? Bineinteles exista foarte multe motive pentru acest fapt. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 29 Decembrie 2013
Se pot muita impreuna si fara acordul parintilor fetei. Pot sa nu permita bunicilor sa isi viziteze nepoata, dar si bunicii pot actiona in instanta pt a obtine program de vizita.
Ca major al familiei :), cred ca puteti rezolva problemele astfel incat sa ajungeti sa va intelegeti cu bunicii. Aveti nevoie si de ajutor cu micuta, banuiesc ca mamica merge inca la scoala sau asa ar trebui.
Da,merge la scoala,normal. Tatal este angajat si lucreaza. Deci se pot intretine. Este vorbe de anumite amenintari , certuri in familie , parintii fetei striga mai tot timpul , tatal bea si asa mai departe. Asta este problema.
Decat sa stati in scandal si tensiune, mai bine va mutati. Lucrurile se aseaza in timp. Il puteti primi pe tata cand e treaz.
Aveti unde va muta ?
Nu m-ati inteles. Tatal mamei minore bea. Nici tatal fetitei si mama fetitei nu beau,nu este vb de asa ceva. Pai se pot mute la tatal fetitei,nu este o problema.
:offtopic:nu lasati si nu admiteti cresterea micutei intr-un mediu impropriu....Paziti-va copilul de astfel de manifestari!
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Program de vizita mather mather tatal a obtinut prin ordonanta prezidentiala pina la solutionarea divortului urmatorul program: in fiecare marti si joi de la ora 17 la ora 19 ,apoi in primul ... (vezi toată discuția)
Minora 8 ani - probleme cu tatăl și cu familia lui Titza. Dumitrita Titza. Dumitrita Bună ziua, sunt divorțată și am o fetita de 8 ani. Problema este ca micuța a devenit minge de ping pong între mine și familia fostului soț. După ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)