avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunicii - vizitarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunicii - vizitarea minorului

Buna seara..sotul meu a murit in urma cu 3 luni.bunica a cautato de max 3 ori iar in urma unor neintelegeri nu am mai lasato sa o vada...acum a mers la ea la gradi fara stirea mea.imk fac griji pt ca ma acuza de moartea sotului.ma uraste si imi e frica ca o deatabilizeaza emotional...fetita are 4 anisori..ajutatima
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:21, 14 Martie 2017
Cum adica va acuza de moartea sotului? V-a spus dumneavoastra sau copilului acest lucru? In principiu, este bine pentru copil sa pastreze legatura cu familia tatalui ei. Discutati totusi cu bunica si incercati sa ajungeti la un consens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)
Un divorț mai complicat cosi2ro cosi2ro Buna seara. Ași dori cateva sfaturi daca este cineva in masura si doreste sa ma ajute. Am o prietena care se afla in divorț cu sotul ei dar au si o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de ... Bogdana2019 Bogdana2019 Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță ... (vezi toată discuția)