avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de ...

Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță nu se ocupa, dar când vine vorba de divorț o implică și pe ea. Dorește să o împărțim in mod egal. Și când îi zic că nu are grija de ea, spune că va avea mama lui. Știu că el e tatăl și e importanta legătură dintre ei, însă nu vreau sa fie fetiță afectata și să sufere. Doresc să știu înainte de a intenta divorț ce șanse am să câștig custodia fetiței , și ce program de vizita poate obține!!! Eu nu vreau sub nicio forma să ajungă în grija bunicii cardiace pt ca el este băut.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:07, 12 Decembrie 2020
De principiu, in cazul dvs. aveti sanse mari cu privire la copil dar depinde ce scoate si el la.proces.
Cu avocat angajat sansele sunt de 99% daca va fi o aparare bună.
100% nu exista in justitie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
ambii veti exercita autoritatea parinteasca, copilul va locui cu dvs iar tatal a avea un program de vizite. Aici sunt necunoscute- depinde ce av cere si de cum va veti apara.
Nu aveți motive pentru exercitarea în mod exclusiv a autorității părintești, dar puteți să obțineți stabilirea unui program de vizitare echilibrat, în interesul superior al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Custodie copil pump pump ce inseamna custodie totala si cum se obtine.am o fetita de 10luni,o cresc de la 3luni singura,necasatorita,copilul are numele tatalui,de vreo 3luni imi ... (vezi toată discuția)
Divort,incredintare minor si partaj AninaPirvu AninaPirvu Buna ziua.Sotul meu care are probleme cu alcoolul a tot plecat de acasa la fiecare bauta zdravana si dupa scandaluri mari..luandu-si lucrurile desi avem un ... (vezi toată discuția)