avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primăria vrea sa construiască un gard intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primăria vrea sa construiască un gard intre proprietatea lor ...

Primăria vrea sa construiască un gard intre proprietatea lor și a mea de 4m inaltime pe o lungime de 60m gardul e la o distanta de 2m fata de geamuri cum as putea impedica construcția lui, fără gardul de 4m nu pot obține autorizația ISU pt ca au ridicat constructia prea aproape de mine
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2025
Dankef, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma numesc nicolae si am o problema legata de gardul ... Gaitan Nicolae Gaitan Nicolae Buna ziua. Ma numesc Nicolae si am o problema legata de gardul de hotar dintre vecini. Ne desparte un gard de hotar de 17ml in partea din fata a curtii gard ... (vezi toată discuția)
Se poate construi o casa de locuit pe un teren cu deschidere de 4m? bysnis bysnis Se poate construi o casa de locuit pe un teren cu deschidere de 4m? Daca raspunsul este NU ma intereseaza si o explicatie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Distanta dintre constructii uXenavY uXenavY Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma depaseste si ma streseaza la maxim.Pe scurt ,acum cativa ani am cumparat o casa si jumatate din terenul ... (vezi toată discuția)