avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am si eu o problemă, nașa mea și-a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am si eu o problemă, nașa mea și-a pierdut actele ...

Bună ziua, am si eu o problemă, nașa mea și-a pierdut actele si e tocmai din Bacău are domiciliul natal, de câțiva ani stă in Mangalia si am vrut să o i au in spatiu ca să poată trimite din primarie in primarie cerere să i vină acasă să nu mai bată drumul până acolo, am platit toate taxele si când am mers la poliție nu a vrut să i facă buletin provizoriu eu vrând să o i au in spatiu si i a spus să meargă să si caute actele că nu i face buletin provizoriu, ce pot face în privința asta? Nu mi se pare normal

Alte discuții în legătură

Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Casatorie in romania a rezidentilor spanioli (emigranti romani) CFoghel CFoghel Buna ziua. Stiu ca titlul poate parea confuz, dar si problema cu care ne confruntam este la fel. Am sa incerc sa o explic cat mai succint, ca sa nu va rapesc ... (vezi toată discuția)