avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, astăzi căutând ceva pe site-ul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, astăzi căutând ceva pe site-ul judecătoriei ...

Bună seara, astăzi căutând ceva pe site-ul judecătoriei am aflat că luni, pe 14 aprilie s-a depus un dosar de executare silită pe numele meu, de către InvestCapital.Nu am primit nicio notificare de cesiune de creanță până acum.Am primit ceva acum 3 ani de la o altă firmă, le-am cerut informații suplimentare, nu mi le-au oferit, iar acum se pare că au vândut și ei creanța altei firme, ca o suveică.Deocamdată aștept să văd ce se întâmplă fiindca în afară de un număr de dosar nu am aflat nimic.Pot primi vreo notificare de cesiune de acum încolo?Mai poate fi valabilă?Nu trebuia primită înainte de a mă da în judecată?Voi face contestație la executare evident dar...mi se pare o mizerie.Mulțumesc pentru orice răspuns.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere marvul marvul dreditul meu de la o banca a fost cesionat in anul 2009 catre o firma de recuperare fara instintarea mea apoi acea firma il da altei firme samd. acum apare ... (vezi toată discuția)
Creanta vanduta intre 2 firme de recuperare creante; executare silita in curs; incuviintare a executarii de catre instanta Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie; - creanta aferenta unui credit neperformant a fost vanduta de catre banca unei firme ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de catre banca dupa cesionarea creantei elenisa elenisa Se poate ca banca dupa ce a externalizat creditul, sa poata recupera creanta si sa ceara in instanta incuviintare pt executare silita a debitorului? Dupa cate ... (vezi toată discuția)