avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Întrebare: Sant cetățean roman și am și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Întrebare: Sant cetățean roman și am și naționalitate belgiana ...

Întrebare:
Sant cetățean roman și am și naționalitate belgiana locuiesc aici in Belgia și cartea de identitate din romania e expirata și predata acolo .
Eu vrea sa am și cartea de identitate din romania atât timp cât eu mi-am păstrat si cetățenia romană neavând-o am peste tot încurcături ./dezavantaj…
Cum pot face sa o recuperez din nou , va rog sa îmi spune-ti?
Va mulțumesc
In așteptare de un răspuns.

Alte discuții în legătură

Pasaport romanesc pentru cetatean marocan alinaben alinaben Buna. Locuiesc in Belgia si o sa ma casatoresc cu un cetatean marocan la primaria belgiana. As dori sa stiu daca in urma casatoriei sotul marocan o sa obtina ... (vezi toată discuția)
Româncă stabilita de multi ani in belgia, cu 2 minori nascuti in belgia ... AlinaCostin31 AlinaCostin31 Buna seara ,am si eu o problema, si cer ajutorul vostru. Situatia este urmatoarea:Cetateanca romanca stabilita de multi ani in Belgia ,cu 2 minori nascuti ... (vezi toată discuția)
Acte expirate in strainatate diandra72 diandra72 Buna ziua,eu locuiesc in Italia de 7 ani,avind domiciliul aici si resedinta,sunt casatorita cu un cetatean italian,si din 2010 am dobindit si cetatenia ... (vezi toată discuția)