avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort. Copil minor, tata abuziv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort. Copil minor, tata abuziv

Anul trecut în iulie am depus actele pentru divort si ordonanta presedentiala la tribunal, am obținut custodie exclusiva asupra copilului pana la divort, tatăl nu are drept de vizita, el este consumator de etnobotanice și are dosar pentru conducere fără permis și sub influenta subst. procesul de divorț era în ianuarie dar s a amânat pt tribunalul nu era de comp teritotiala pana în sept la localitatea unde s a încheiat căsătoria. Problema este ca acum am aflat ca sunt insarcinata cu noul partener. Ce pot face ca copilul sa nu fie pe numele fostului partener? Este posibil sa retrag cererea de la tribunal și sa renunț la custodie exclusiva sa ii dau program de vizita și sa divortam la notar? Astea sunt condițiile lui ca să fie de acord. Subliniez faptul ca am avocat, dar cred ca are lipsa de interes
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2025
Auhsgs, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil ... Auhsgs Auhsgs Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil minor. specific ca sotul e consumator de etnobotanice, si fara carte de mumca, eu am deja alta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala dascal emilia dascal emilia sunt in proces pt. custodia fetitei ,am primit pe data de 1 din parte avocatei lui cerere de ordonanta presedentiala prin care cerea dreptul de a vedea fetita ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului raluca voicu raluca voicu am un baietel in varsta de 5 ani si 9 luni.Din luna februarie sunt in divort cu sotul meu si acesta cere custodia copilului.In august a intentat ördonanta ... (vezi toată discuția)