avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedentiala

sunt in proces pt. custodia fetitei ,am primit pe data de 1 din parte avocatei lui cerere de ordonanta presedentiala prin care cerea dreptul de a vedea fetita pina se va redacta hotarirea dar in data de 2 iulie a ajuns si hotararea, ce rol mai are aceasta cerere?trebuie sa ma mai duc la tribunal sau trebuie sa iau in considerare doar hotararea.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:21, 8 Iulie 2010
Probabil ca a cerut prin ordonanta presedintiala dreptul de a vizita copilul, pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de incredintare.
Prezentati-va la termenul de judecata si aratati ca s-a redactat sentinta, ca v-a fost comunicata urmand ca aceasta sa ramana definitiva la data de...
av.M.Hornea
Daca asa se solicita prin cererea de ordonanata presedentiala va trebui sa va prezentati la termen si sa sa formulati o intampinare pe calea careia sa aratati ca nu sunt indeplinite conditiile admiterii ordonantei si solicitati respingerea ei ca neimtemeiata, sens in care veti depune si o copie a sentintei de divort.
Conditiile ca o ordonanta presedentiala sa fie admisa sunt cele prev. de art.581 c.proc.civ si anume urgenta, vremelnicia si neprejudecarea fondului.;)
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil potyi59 potyi59 Daca in septembrie 2011 este termenul de divort,pot cere o ordonanta prezidentiala pentu a putea sa-mi vizitez fetita si sa-mi petrec weekendul cu ea.Momentan ... (vezi toată discuția)
Mostenire in timpul casniciei rabeiaurel rabeiaurel Sunt inca casatorit (urmeaza a se pronunta divortul in urmatoarele luni) iar ex-sotia a intentat procedura de partaj. imobilul format din 762 mp si o casa la ... (vezi toată discuția)
Efectele ordonantei presedintiale in materia divortului Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Am si eu o nelamurire in aceasta materie: efectele ordonantei presedintiale inceteaza la momentul pronuntarii unei hotarari pe fondul cauzei sau la ... (vezi toată discuția)