avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil

Daca in septembrie 2011 este termenul de divort,pot cere o ordonanta prezidentiala pentu a putea sa-mi vizitez fetita si sa-mi petrec weekendul cu ea.Momentan copilul este cu mama ei care a parasit domiciliul conjugal si s-a mutat inapoi la parinti,si a intentat actiune de divort cu termen in septembrie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:24, 30 Iunie 2011
daca nu exista intelegere intre dvs si sotie, cereti pe calea ordonantei presidentiale, program de vizita.
Da, puteti formula pe rolul instantei o actiune de ordonanta presedintiala vizitare minor, insa pentru admiterea acesteia este necesar sa probati existenta celor 3 conditii prevazute de art. 581 c.proc.civ.-urgenta, vremelnicia si neprejudecarea fondului.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala dascal emilia dascal emilia sunt in proces pt. custodia fetitei ,am primit pe data de 1 din parte avocatei lui cerere de ordonanta presedentiala prin care cerea dreptul de a vedea fetita ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala abby abby Este competenta instanta de judecata sa se pronunte asupra unei cereri dee ordonata presedintiala cand sotii sunt despartiti in fapt, nu s-a initiat actiunea ... (vezi toată discuția)
Mostenire in timpul casniciei rabeiaurel rabeiaurel Sunt inca casatorit (urmeaza a se pronunta divortul in urmatoarele luni) iar ex-sotia a intentat procedura de partaj. imobilul format din 762 mp si o casa la ... (vezi toată discuția)