avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt casatorit fara contract(bunuri comune) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt casatorit fara contract(bunuri comune) si suntem ...

Buna ziua. Sunt casatorit fara contract(bunuri comune) si suntem stabiliti in Franta. Avem bunuri imobile in Franta si in Romania. Vreau sa divortez si sa fac si partajul in Romania. Este posibil? Mentionnez ca rezidenta fiscala este in Franta. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Partaj divort cuplu franco-roman Nell30 Nell30 Sunt cetatean roman maritata de 28 ani cu un cetatean francez si am dubla-nationalitate; locuim in Franta. Intentionam sa divortam la amiabil in Franta (fara ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri in timpul casatoriei fara intentie de divort mykymara mykymara buna ziua, sunt casatorita am 2 copii minori si mai multe bunuri in comun cu sotul meu. ma intereseaza daca este posibila o partajare a bunurilor chiar ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord mitrita_luchian mitrita_luchian Buna ziua, O familie au decis sa divorteze dupa 21 de ani de casatorie. Din casatorie sunt rezultati doi copii unul este major iar celalalt este minor. ... (vezi toată discuția)