avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Care este diferenta intre reprezentat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Care este diferenta intre reprezentat legal, tutore ...

Buna ziua! Care este diferenta intre reprezentat legal, tutore sau persoana care asigura curatela unui adult incadrat in grad de handicap grav? Va multumesc,
Carmen
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
micoriza2000, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre curator si reprezentant legal al unui adult cu handicap grav? animarsrl animarsrl Buna ziua, va rog sa mi spuneti si mie daca reprezentantul legal al unui adult cu handicap grav este tot una cu notiunea de curator al adultului cu handicap ... (vezi toată discuția)
Curatelă, interdicție și/sau tutelă? care sunt pașii de urmat în cazul unui bolnav de schizofrenie? andra1299 andra1299 Buna ziua, sora mea a fost diagnosticata cu schizofrenie cronica si este in posesul unui certificat de handicap de tip psihic,grav pe 2 ani.Eu vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de ... Ale . Ale . Buna ziua! Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)