avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara! Am primit o citație ca intimat într un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara! Am primit o citație ca intimat într un proces ...

Bună seara! Am primit o citație ca intimat într un proces între un asigurător rca și un service auto, nu știu exact pentru care motiv, stadiul procesului apel! Ce ma sfătuiți sa fac! Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:24, 25 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.faceti nimic ...Dacă va uitați la soluția de la prima instanta o sa vedeți cs dvs nu ați fost obligat la nimic,nu aveți nici o treaba ,litigiul este strict între cele 2 părți iar citarea dvs a fost o formalitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Intimat fond rca bună ziua ! in 12.2020 am fost vinovat de producerea ... geovidiu geovidiu Intimat fond RCA Bună ziua ! In 12.2020 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. ... (vezi toată discuția)
Intervenient accident auto PetruF PetruF Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am fost impicat intr-un accident auto, eu fiind la volanul unei masini, propietarul fiind un prieten bun. Eu am fost ... (vezi toată discuția)