avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 390

Buna ziua,

Am completat D390 in pdf inteligent dar nu o pot salva pe discheta.Nici unul din butoane:validare salvare nu fuctioneaza.Ce gresesc?Am luat programul de pe site-ul anaf.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marianamoraru , utilizator 18:39, 12 Februarie 2010
Vedeti ca are chiar langa validare in casuta din drepta "fisier txt......" apasati numai dupa validare si va face exportul.
Buna ziua,

Verificati mai intai daca datele au fost preluate in randurile corespunzatoare din declaratie,folosind butonul " + " .Dupa ce ati incarcat toate informatiile apasati butonul VALIDARE si vi se deschide o fereastra cu mesajul "Validare terminata cu succes.Puteti semna declatatia."Apasati OK.Se va deschide deschide o alta fereastra cu un mesaj asemanator unde vi se mai spune ca puteti sa salvati declaratia pe un suport magnetic si sa listati.Apasati OK.Apoi apasati butonul"Salvare fisier TEXT pt.unitatea fiscala".Se deschide fereastra cu mesajul:fisierul 390_0110_J+CUI-ul firmei dvs. a fost atasat.Apasati OK.Se deschide o a doua ferestra cu mesajul: apasati OK pt.a salva fisierul 390_0110_J+CUI.....TXT operatorului economic cu CIF........ pe un suport magnetic.Apasati OK si se deschide fereastra din care trebuie sa selectati unde salvati ;selectati My computer =>Floppy(A:) si salvati.Verificati apoi discheta.

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)
Revisal 500 MIRELAPITICAS MIRELAPITICAS Cum se copiaza datele din revisal 500 pe discheta sau pe CD , ptr a fii depuse la ITM ? (vezi toată discuția)