avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu a avut ...

Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu a avut permisul suspendat pentru consum de alcool si a primit o pedeapsa cu suspendare. Inainte sa i se termine termenul la controlul judiciar a fost prin din nou cu aceeasi fapta. Acum a primit o citatie de la politie. Este posibil ca sa primeasca o pedeapsa cu executare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere alinamirabela alinamirabela daca cineva a fost prins de politie conducand pe drumurile publice un autovehicul neavand permis de conducere si e prins de politie mai isi mai poate lua ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)