avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o cauza civilă cu indicarea gresita a caii de atac ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o cauza civilă cu indicarea gresita a caii de atac .Azi am ...

Am o cauza civilă cu indicarea gresita a caii de atac .Azi am consultat portalul instantelor de judecată si a apărut cauza cu a1 la final avand ca obiect pretenţii CERERE DE REEXAMINARE-aceasta fiind calea de atac legală. Nu trebuia judecată prima dată recalificarea căii de atac gresite în cerere de reexaminare ,stabilirea unui termen de motivare a căii de atac si depunerii la instanță? Mulțumesc ptr.un eventual răspuns. Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Recalificarea caii de atac ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma sfatuiti: daca INSTANTA DE FOND judeca o cauza si da o sentinta , indicind apoi ca aceasta sentinta poate fi atacata cu o CALE DE ATAC ... (vezi toată discuția)
Recalificare cale de atac Ramona24 Ramona24 Buna ziua! cum se solicita si in baza a ce -recalificarea caii de atac ca fiind apelul (vechiul cod de pr civila) in situatia in care in sentinta ... (vezi toată discuția)
Recus dau apel? ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie : Intr-o CAUZA EVALUABILA IN BANI , val. peste 100.000,0 Ron , in care INSTANTA DE FOND a fost TRIBUNALUL- ... (vezi toată discuția)