avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Bună ziua. Am o intrebare la care am rugamintea sa îmi raspundeti: un secretar de scoala are dreptul sa aibă cumul de functii la același angajator pentru același post de secretar în același interval de lucru?
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Loker7, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumul de functii proitdomain proitdomain O persoana detasata intr-o unitate de stat (invatamant) are dreptul la cumul de functii? (vezi toată discuția)
Ajutor mariuta31 mariuta31 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema La mine la scoala in anul urmator se va intra in restrangere la inv. primar ,dar in acelasi timp in ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții buna ziua! sunt angajata secretara simplu adică ... Ana_M2 Ana_M2 Cumul de funcții Buna ziua! Sunt angajata secretara simplu adică pe funcție de execuție intr-o unitate școlară pot sa i-au prin cumul jumătate de ... (vezi toată discuția)