avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de funcții Buna ziua! Sunt angajata secretara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de funcții Buna ziua! Sunt angajata secretara simplu adică ...

Cumul de funcții
Buna ziua! Sunt angajata secretara simplu adică pe funcție de execuție intr-o unitate școlară pot sa i-au prin cumul jumătate de secretar sef la același angajator?
Unitatea nu a putut sa angajeze secretar sef iar postul a rămas vacant legislația îmi permite sa realizez cumul la același angajator după o funcție de execuție pe una de conducere?
Cel mai recent răspuns: P_LENTY , utilizator 23:03, 11 Iulie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este stare de incompatibilitate ...
Și eu am o situatie similara am spus angajatorului ca insusi organigrama (regulamentul intern) spune ca Secretarul șef are în subordine secretarul II dar se pare ca în unele cazuri nu vor si nu au nici un interes sa se aplice legea .
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
P_LENTY, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați sesizat ISJ sau Ministerul?
Raspunsul de la Isj a fost ca nu contrasemneaza documentele secretarul II si poate realiza cumul cu toate eforturile de-a justifica acest lucru nu s- a putut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ma poate obliga sa execut sarcini de serviciu ale altei colege fara a fi remunerata? turtuc turtuc Sunt secretar la o scoala unde sunt 2 posturi de secretar. Pe unul din posturi a fost detasata o doamna care de fapt isi desfasoara activitatea la Casa ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii ileana36 ileana36 Poate un angajator sa te oblige sa prestezi fara sa fii platit o a doua functie ? Colega mea va pleca in concediu de maternitate. Ea este casiera ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in sistemul bugetar secretara23 secretara23 O persoana incadrata in functia de secretar sef , o norma, poate avea si functia de contabil sef, 1/2 norma, in aceeasi scoala fara a efectua controlul ... (vezi toată discuția)