avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor incordare psihica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor incordare psihica

as avea si eu o intrebare.activez int ro institutie d asistenta sociala pe psotul de inspector cu atirbutii de kinetoterapeut si ar fi trebuit sa beneficiez de sporul de 15%de incordare psihica cf hotararii de acordare a acestui spor.problema e ca am aflat ca mi s ar cuveni acest drept tocmai in ianuarie 2010 iar intreband la resurse umane mi s a spus ca daca l as fi solicitat pana in decembrie 2009 mi s ar fi acordat dar acum e prea tarziu pt ca s a acordat legea unica a salarizarii si veniturile raman la nivelul decembrie 2009.este corect acest raspuns?de ce ceilalt colegi p posturi similare il detin si eu angajat mai tarziu nu l mai pot avea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 22:52, 12 Februarie 2010
In contractul ind de munca al dvs nu este prevazut acest spor?
in contractul individual nu este specificat dar am o anexa la hotararea cu privire la acordarea acestui spor unde este specificata si functia mea si unitatile in care se acorda.
Trebuie sa-i dati in judecata, stiu ca astfel de procese nu costa bani doar timp! Faceti copii dupa documente, eventual marturia unui salariat care a primit acest spor si o dovada in acest sens si consultati un avocat! Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 284/2010 salarizarii unitare- spor de doctorat magdalenaro magdalenaro Va supun atentiei urmatoarea speta legata de aplicarea Legii salarizarii unitare 284/2010. Am obtinut titlul de doctor in 2009. Urmarea a legii 330/2009, ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 salarizarii unitare- spor de doctorat magdalenaro magdalenaro Va supun atentiei urmatoarea speta legata de aplicarea Legii salarizarii unitare 284/2010. Am obtinut titlul de doctor in 2009. Urmarea a legii 330/2009, ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)