avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare personal contractual!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare personal contractual!

Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul acesta sustin licenta la aceeasi facultate ciclul I Bolognia tot TCM.Care va fi incadrarea dupa absolvire,mentionez ca postul ramine acelasi deci si atributiile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 13 Februarie 2010
Legea 330/2009 acorda 5% la salar dar cu conditia da termini ciclul I+II. Dar cand vei termina studiile si vei solicita sa fii trecut pe studii superioare, adica si platit pe studii superioare....nici postul si nici atributiile nu vor fi aceleasi. Acum depui o munca si indeplinesti atributiile unui post SSD, dupa aceea trebuie transformat postul in S, deci cu atributii in plus pentru ca altele sunt cerintele unui post cu S. Altceva mi se pare mie curios... INSPECTOR CU SSD ....CEVA NU-MI SUNA BINE...
E IN REGULA CU FUNCTIA ACTUALA, NU-I NICI O PROBLEMA. BAFTA!
ca sa fii trecut la studii superioare legea nu conditioneaza sa ai Bolognia I+II, ci doar Bolognia I ,gresesc sau nu ?
In momentul de fata nu exista nici un text legal care sa spuna, negru pe alb, ca absolventii ciclului I Bologna se incadreaza pe SSD, iar cei cu ciclul I+II se incadreaza pe studii superioare (a fost doar o prevedere in proiectul legii 330/2009 la care s-a renuntat). Asta nu inseamna ca lucrurile sunt foarte simple... legea 330 spune sa salarizarea absolventilor ciclului I Bologna se face la nivel de studii superioare, iar practica institutiilor in ultimele luni a fost sa-i si incadreze pe studii superioare (chiar ANFP-ul a dat astfel de avize pentru fp). Daca luam in considerare prevederile legii 284/2004 care spune ca "la data intrarii in vigoare, invatamantul superior de scurta durata se desfiinteaza", consider ca nu mai exista baza legala pentru incadrarea pe SSD a unui absolvent Bologna). Pe cale de consecinta, eu cred ca puteti face cerere pentru organizarea unui examen de promovare in conformitate cu studiile absolvite, in baza legii 330/2009, pentru a fi incadrat pe un post care presupune studii superioare, nu SSD:)
:offtopic: Interventie moderator
@ florinsadova

Nu este dorita postarea a mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari deidei deidei cum se salarizeaza concret absolventii ciclului 1 bolognia? un absolvent este incadrat ca profesor pentru clasele 5-8 deci cu S in cazul personalului ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Absolvent de studii superioare (2010) de 3 ani!!!!! functionar functionar "public" -un functionar cu studii medii si vechime in domeniu de peste 15 ani, termina in anul 2010 studii superioare (3 ani). Poate fi avansat intr-o alta treapta ... (vezi toată discuția)