avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea taxa de poluare la masinile aduse din afara tarii
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

taxa de poluare la masinile aduse din afara tarii

Am muncit 7 ani in Italia iar in ianuarie m am intors definitiv in tara cu o masina
M am prezentat la oficiu taxe si impozite mi sa facut calculul la taxa de poluare si trebuie se platesc 2000euro(mai mult de 80 de milioane)dupa ce am trimis in tara mea mai mult de 70000 euro ,toti romanii trebuie umilitii in halul asta?atunci sa ne ducem la bulgarii sa platim taxele la ei ca i mai bine.In nici o tara europeana nu se platesc asemenea taxe.BRAVOO ROMANIA TARA EUROPEANA!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Cel mai recent răspuns: ContSters92635 , utilizator 12:12, 8 Martie 2010
Puteti intenta 2 actiuni :
1. se da in judecata institutia prefectului ,obiectul actiunii fiind obligarea acesteia la inmatricularea masinii fara plata taxei. ?(or mai fi un proces pentru obligarea la prejungirea nr provizorii,depinde de durata primei actiuni.)
2. daca nu se reuseste acest lucru(o marja de risc exista),se plateste taxa ,se inmatriculeaza si apoi se da in judecata adm. financiara. pentru restituirea taxei platite.

Sanse de 95% !!!

[editat: nu este permisa precizarea datelor de contact in mesajele din forum. Pentru acest lucru v-ati deschis cont de contultant]
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto mistioo mistioo cum pot sa imi inscriu masina fara sa mai platesc taxa de poluare?:((:(( (vezi toată discuția)
Taxa de poluare zsunna zsunna se poate inmatricula masina fara plata taxei de poluare?? (vezi toată discuția)
Taxa auto george madalin george madalin referitor la suspendarea taxei auto pt masinile cu euro 4,aceasta este valabila numai masinilor noi sau si celor second-hand aduse dintr-o tara ue? (vezi toată discuția)