avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii pentru amplasare Service auto?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii pentru amplasare Service auto?

Trebuie indeplinite anumite conditii pentru a deschide un Service auto, sau vulcanizare la parterul casei mele? Mi-ati putea enumera actele normative care trebuie respectate la deschiderea unui service- conditii de zgomot, etc.

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire nerezidentiala persoana cu handicap Vasile9999 Vasile9999 Buna ziua, doresc sa inchiriez parterul casei(garajul) unei pfa pentru a deschide vulcanizare auto, ma intereseaza daca facandul spatiu comercial(cladire ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt deschiderea unei vulcanizari auto lucamatei10 lucamatei10 Buna ziua, Pt deschiderea unei vulcanizari auto intr un mediu rural ce acte ,autorizații am nevoie!! Menționez ca actele societății le am deja, Va ... (vezi toată discuția)