avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum obtin 2% din impozitul anual pe venit?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum obtin 2% din impozitul anual pe venit?

Am un ONG si as vrea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru obinerea celor 2% din impozitul anual pe venit.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AdinaCristinaV , utilizator 23:03, 15 Februarie 2010
sa solicitati pers fizice si juridice ce realizeaza venituri sa va sponsorizeze.. Multa bafta
Multumesc din suflet pt. raspuns. Dar imi trebuie un formular luat de undeva anume sau acte? Si daca da ce acte si de unde trebuie sa iau formularul?
e vorba de acest formular :
[ link extern ]

cod 230
Acest formular va fi completat de Dvs cu datele ONG si de salariatul care doreste sa cedeze 2% din impozit , iar virarea banilor este facuta de fisc .
Vedeti instructiunile de completare si depunere la cap I si II .
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
Luati formularul 230, completati-l cu datele ONG-ului. si solicitati tuturor persoanelor pe care le cunoasteti.....etc. sa va completeze acest formular, pe care-l veti depune in termen la Administartia finantelor piublice.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Exista un termen limita pana cand trebuie sa depun la administratie?

O zi buna va doresc.

Alte discuții în legătură

Redirectionare 2% din impozit pe venit asociatiadesprecopii asociatiadesprecopii Care sunt pasii pentru un ONG pentru a putea intra in posesia celor 2% din impozit? Acest lucru necesita inscrierea ONG-ului intr-o baza de date? (vezi toată discuția)
Directionare 2% persoane fizice 20% persoane juridice - organizatii non profit valentinol89 valentinol89 As dori un raspuns complet in privinta procedurii de directionare a persoanelor fizice(2%) si juridice(20%) din impozitul pe profit ce va fi realizat pe anul ... (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)