avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grup de lucru pt teste de rationament logic si ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grup de lucru pt teste de rationament logic si analitic in vederea admiterii la INM 2010

propun sa deschidem acest grup de discutii si dezbateri pt proba rationamentelor analitice si logice, deoarece si acestea pot hotari sau schimba cursul sortii unui candidat la INM. un alt motiv pt care gasesc utila prezenta lansare este dat de initierea sau aprofundarea acestor tipuri de exercitii prin gasirea de metode de intelegere a lor si apoi de exersare continua a rationamentelor. Gandesc ca pt o asemenea deprindere timpul este esential, caci repetitia este mama invatarii si sa nu uitam ca o floare nu aduce instalarea primaverii...astept alaturi de toti viitorii candidatii cat mai multe participari in acest sens!
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 10:17, 19 Februarie 2010
este foarte buna initiativa ta!=D>
astept cu nerabdare orice fel de discutii referitoare la acest subiect!
O initiativa foarte buna!=D>
Proba rationamentului logic nu este atat de complicata pe cat pare la prima vedere,insa este nevoie de exrcitiu in acest sens pentru a reusi sa le rezolvam si ceea ce este mai important sa intelegem ceea ce rezolvam,neputand invata pe dinafara asemenea chestiuni.:)
sunt invitati cei care au mai sustinut testari de acest gen sa ne indrume sau sa se lamureasca si ei in diverse analize de continut. personal, sunt la prima candidatura pt acest examen si astept postari din partea celor mai initiati! so, be my guest!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul de rationament logic inm 2012 prodan_cristian prodan_cristian Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia ..... Ce tehnici ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)