avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA contabilitate tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

contabilitate tva

Am trecut la plata TVA lunar incepand cu 2009, pentru ca am depasit plafonul de 100 000 euro in 2008. Pot reveni la plata TVA trimestrial daca plafonul pe 2009 a fost mai mic de 100 000 euro?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 10:26, 15 Februarie 2010
Da, dar trebuia depusa declaratia 094 pina in 25.01.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie cifra de afaceri 2009 nistor_maria nistor_maria in ce format se depune decalaratia privind cifra de afaceri si pna in ce data (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100.000 euro adriana_ramona adriana_ramona Daca in cursul lunii septembrie am depasit plafonul de 100.000 eur si sunt platitor de tva trimestrial, de cand devin platitor lunar de tva? De luna urmatoare ... (vezi toată discuția)