avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori vanzare certificat actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

vanzare certificat actionar

in urma privatizarii din 1996 am depus cupoanele la sc ilvas sa vaslui,societatea intre timp a fost cumparata de porumboiu si inca functioneaza.
cum pot vinde aceste actiuni si unde trebuie sa ma interesez deoarece la societatea amintita nimeni nu vrea sa i-mi dea nici un fel de informatie.
mai sunt valabile aceste actiuni?
de cand au fost depuse(14.11.1996) nu am primit nici un ban
va rog sa ma ajutati cu o informatie
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:49, 29 Decembrie 2006
cauta o societate de brocheraj si intereseazate. E imposibil sa nu gasesti una in Vaslui=D>
pe site-ul rasdaq gasiti ceea ce va intereseaza;)
Asta daca societatea este listata pe piata. Dc nu va trebui sa te adresezi societatii sau cel putin societatii care tine registrul consolidat al actionarilor. De obicei dc societatea e delistata de pe piata se incheie un contract de cesiune intre vanzator si cumparator. Insa s-ar putea in acest caz sa existe unele restrictii cu privire la vanzare...de aceea e cel mai bine sa va adresati societatii (dc va aflati in aceasta situatie).
Buna. Scriu si eu aici ca este legat de o problema de a mea. Cum se trec cateva actiuni pe numele mostenitorilo. M am uitat si la Rasdaq dar nu m am lamurit de tot. Trebuie cumva sa ma duc la depozitarul de registru si acolo spun si le trec pe numele mostenitorilor?

Va multumesc mult.
Prin succesiune,cred.:">Atunci cred ca se intra in posesia tuturor bunurilor defunctului.

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Efectele insolventa asupra actionarilor. sch sch O societate tranzactionabila pe Rasdaq se afla in procedura de reorganizare judiciara. Tranzactionarea a fost suspendata. Planului de reorganizare urmareste ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)