in urma privatizarii din 1996 am depus cupoanele la sc ilvas sa vaslui,societatea intre timp a fost cumparata de porumboiu si inca functioneaza.
cum pot vinde aceste actiuni si unde trebuie sa ma interesez deoarece la societatea amintita nimeni nu vrea sa i-mi dea nici un fel de informatie.
mai sunt valabile aceste actiuni?
de cand au fost depuse(14.11.1996) nu am primit nici un ban
va rog sa ma ajutati cu o informatie
Asta daca societatea este listata pe piata. Dc nu va trebui sa te adresezi societatii sau cel putin societatii care tine registrul consolidat al actionarilor. De obicei dc societatea e delistata de pe piata se incheie un contract de cesiune intre vanzator si cumparator. Insa s-ar putea in acest caz sa existe unele restrictii cu privire la vanzare...de aceea e cel mai bine sa va adresati societatii (dc va aflati in aceasta situatie).
Buna. Scriu si eu aici ca este legat de o problema de a mea. Cum se trec cateva actiuni pe numele mostenitorilo. M am uitat si la Rasdaq dar nu m am lamurit de tot. Trebuie cumva sa ma duc la depozitarul de registru si acolo spun si le trec pe numele mostenitorilor?
Prin succesiune,cred.:">Atunci cred ca se intra in posesia tuturor bunurilor defunctului.
Alte discuții în legătură
Inchidere s.a.
bog.dan
Buna seara,
puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ?
Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)