avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal finalizat cu NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal finalizat cu NUP


A trecut termenul de 20 de zile este nup din iulie 2009 dar vreau sa optin dosarul penal vreau sa dau in judecata pe cel care a dat declaratii false in dosar ,pot????
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
ContSters31690, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters31690 , utilizator 19:59, 16 Februarie 2010
mai intai aveti posibilitatea sa faceti plangere impotriva rezolutiei in termen de 20 zile de la luarea la cunostinta.
aveti grija sa nu va treaca termenul
~ Conținut șters la cerere ~
Daca in dosarul dvs. s-a stabilit ca s-au dat declaratii false impotriva dvs.. puteti sa-l actionati in instanta civila sau sa urmati procedura penala.
In instanta civila pentru daune interese, bineinteles.
In termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei date de procuror,puteti ataca rezolutia sa la procurorul ierarhic superior,iar apoi in alte 20 de zile calea de atac catre instanta

Alte discuții în legătură

Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)