avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare OFERTA
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

OFERTA

-OFERTA ,doresc sa fac un PARTAJ VOLUNTAR,santem 4{patru}frati,detinem cote divide ca mostenitor a defunctuluiparinte,apoi s-a efectuatun act de vanzare cumparareintre mama si 3{trei}frati,doresc sa cedez o parte din cota divida unuia din frati,pe baza titlurilor de proprietate si a cadastrului general.Obiectul tranzactiei se afla in loc.Racari -jud.Dambovita,se compune din-55000mp padure,40000mp teren arabil,1400 si 1200 teren intravilan.Doresc forme legale pe PARTAJ-VOLUNTAR,lucian,tlf.0746432934-www.machedon73@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Necesitate cadastru pentru efectuare partaj voluntar? BALINT ELENA BALINT ELENA Dupa dezbaterea succesiunii, respectiv a intocmirii certificatului de mostenitor, in urma decesului parintilor nostrii, eu si fratele meu vrem sa facem un ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Succesiune danielapreda danielapreda Buna ziua, Tatal meu a decedat in august 2015 iar mama in decembrie 2015. Noi suntem doi frati si am dori sa facem succesiunea. Cand a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)