avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in specialitate

Buna ziua, sunt nelamurita in legatura cu vechimea in specialitate necesara pentru functia publica de consilier superior.
Vechimea mea totala este de aprox. 14 ani din care am lucrat astfel:
- 8 luni muzeograf
- 5 ani, 2 luni si 21 zile - ecolog
- 5 ani - asistent manager si RU
- 1 an si 3 luni - director general in propria firma de consultanta (sisteme de management calitate-mediu) - norma partiala de 2 ore (din considerente financiare - aprox 65% din salariul de baza pe care mi l-am stabilit se ducea in impozite pe salarii CAS, etc)
- 1 an biolog la Agentia pentru protectia mediului
De la RU mi s-a spus ca sunt necesari 9 ani de vechime in specialitate, trecuti in carnetul de munca. Ce-i drept daca ma uit pe situatia vechimei nu stiu daca indeplinesc conditia, perioada de asistent manager nu poate fi luata in consideratie, iar cea de director general nu stiu daca poate fi considerata mai ales ca e si norma partiala.
Am intrebat daca e ok sa vin cu adeverinta din perioada cat am lucrat asistent manager ca am implementat sistemul de management integrat calitate-mediu si am indeplinit si functia de responsabil de mediu si mi s-a zis ca nu este recunoscuta o adeverinta.
Vechime in specialitate sunt considerate doar functiile de muzeograf, biolog, ecolog, responsabil de mediu, consilier.
Dvs ce parere aveti?
De cata vechime in specilitate mai am nevoie pentru functia de consilier superior?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Fisa postului de asistent tehnic sergiumarin sergiumarin Va rog mult sa-mi prezentati o fisa de post pentru asistent tehnic in cadrul unui proiect desfasurat in colaborare cu UNICEF....se refera la protectia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)