avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Adjudecarea in licitatii publice presupune...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Adjudecarea in licitatii publice presupune...

Buna ziua. As avea o intrebare al carui raspuns sper sa il primesc cat mai repede.
Printre multe altele pe SEAP am intalni o licitatie care specifica: "Data prevazuta pentru inceperea procedurii de adjudecare este X". Anuntul nu are niciun fel de documentatie atasata si nici nu specifica faptul ca poate fi solicitata Autoritatii Contractante.
As vrea sa stiu, pe scurt, daca este posibil, ce presupune aceasta procedura? De ce vorbeste despre "inceperea procedurii de adjudecare" si "termenul limita de depunere"? Si va rog nu ma trimiteti la OUG 34 ca nu am gasit nimic in acest sens:((

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nosceteipsum , utilizator 15:57, 18 Februarie 2010
buna ziua,

...puteti sa-mi mentionati nr acestui Anunt de participare...ptr a putea emite o opinie ?
buna ziua,

...puteti sa-mi mentionati nr acestui Anunt de participare...ptr a putea emite o opinie ?
daca nu... studiati ANEXA 3 din OUG 34 referitoare la INFORMAŢII CARE TREBUIE INCLUSE ÎN ANUNŢURI
Anunt de intentie numarul 17441/18.02.2010
Unul la intamplare. Dar marea majoritate sunt asa. Nu are nicio documentatie atasata si nicio trimitere cum ar putea fi solicitata. M-ar interesa cum se procedeaza in prezentarea ofertei si in ce consta aceasta procedura de adjudecare.

Multumesc!
Anuntul de intentie este asa cum o spune si numele, "de intentie". El nu reprezinta nicio obligativitate a autoritatii contractante de a desfasura procedura de achizitie respectiva acum sau in viitor. De aceea nu ati gasit documente atasate.
Aveti mai nou, din cate stiu, optiunea de a urmari in continuare anuntul de participare atasat anuntului de intentie, in cazul in care autoritatea va hotara desfasurarea procedurii de achizitie.
Sfatul meu: urmariti doar anunturile de participare, care reprezinta achizitii ferme. Anunturile de intentie sunt doar ptr. informare generala.
Si inca ceva: va trimit totusi la art. 51, alin1), 2) si 3), din OUG34/2006, care specifica semnificatia anuntului de intentie.
Succes!

Alte discuții în legătură

Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)