avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma mixta/ capital social minim
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma mixta/ capital social minim

sunt casatorita cu un cetatean strain non EU si am vrea sa ne infiintam o societate in Romania, in ianuarie sau februarie, poate cineva sa-mi spuna care este capitalul social minim necesar, si daca societatea poate fi in numele sotului meu, sau are nevoie de un partener roman.

multumesc
Capitalul minim pt.SRL este 200 ron.Da poate si sotul d-voastra sa isi infiinteze societate comerciala;bineinteles dac indeplineste conditiile cerute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma mixta/ capital social minim ioana-india ioana-india sunt casatorita cu un cetatean strain, si am vrea sa ne infiintam o societate in Romania, in ianuarie sau februarie, poate cineva sa-mi spuna care este ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala elenadoyna elenadoyna doresc sa infiintez societate comerciala in apartamentul proprietate personala.doresc ca sa ma asociez cu o persoana din egipt.doresc sa l chem pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Firma mixta/ capital social minim ioana-india ioana-india sunt casatorita cu un cetatean strain, si am vrea sa ne infiintam o societate in Romania, in ianuarie sau februarie, poate cineva sa-mi spuna care este ... (vezi toată discuția)